Proizvodnja in montaža

Proizvodnja in montaža

Naša proizvodnja ima večletno tradicijo in se uvršča v najvišji rang kakovosti. Zagotovimo vam lahko celostne rešitve po meri in smo usposobljeni tudi za izvedbo elektromontažnih del na najzahtevnejših objektih. Dogovorjene projekte izpeljemo od prvega do zadnjega koraka, saj imamo profesionalno ekipo, odlično znanje in vse potrebno tako za proizvodnjo kot za montažo.

Zagotovljena in preverjena kakovost

Glede na izkušnje in primere dobrih praks smo vzpostavili sistem vodenja kakovosti, narejenega v skladu z zahtevami standarda ISO 9001. Vse interne procese nenehno izboljšujemo in vlagamo tudi v izobraževanja zaposlenih. Naši kadri so usposobljeni za pregledovanje, merjenje, izvajanje, vzdrževanje in servisiranje električnih in drugih inštalacij, strelovodov, strojev, opreme postrojev in naprav po programih GZS – CPU Edison in Edison Plus.

Prava izbira tudi v zahtevnih okoliščinah

Posebna delovna skupina je teoretično in praktično usposobljena za delo pod napetostjo. Poleg tega lahko svoje delo opravljamo varno in zanesljivo tudi pri rekonstrukcijah najzahtevnejših objektov, pri katerih je zahtevano nemoteno obratovanja v času del, saj uporabljamo napredne in novodobne rešitve.

Proizvodni program:

  • Proizvodnja TTA in PTTA stikalnih blokov;
  • Proizvodnja pretvorniških naprav (usmerniki, razsmerniki, …);
  • Proizvodnja komandnih in preklopnih omar diesel električnih agregatov;
  • Proizvodnja naprav za krmiljenje in nadzor sistemov napajanja (preklopna avtomatika napajalnih virov, lokalni Scada sistemi, prenos podatkov v zunanje nadzorne sisteme);
  • Proizvodnja naprav po posebnih zahtevah (diesel električni agregati v posebnih ohišjih, napajalne naprave manjših moči za vgradnjo v omare z drugo opremo, …);
  • Izvedba del na objektih (montaža naprav, izvedba električnih inštalacij, izvedba začasnih sistemov napajanja, ...).

Reference