Komandne omare

Komandne omare

Komandne omare po naročilu serije SYNCHRO+ so primerne za najzahtevnejše aplikacije, kjer je v sistem zanesljivega napajanja z električno energijo vzporedno vključenih več električnih agregatov ter več mrežnih dovodov ali preklopnih mest. Omogočajo bremensko testiranje električnih agregatov brez motenj za porabnike ter trajno medsebojno paralelno delovanje več napajalnih virov.


Za zahtevnejše aplikacije, kjer je zaradi občutljivosti priključenih porabnikov potrebno preklope med mrežnim in generatorskim virom izvajati brezprekinitveno, nudimo lastne komandne omare serije SYNCHRO, ki so lastni proizvod Prinsisa. Omogočajo bremensko testiranje električnih agregatov brez motenj za porabnike ter trajno paralelno delovanje z mrežo.


Za manj zahtevne aplikacije, kjer zadostuje režim delovanja z avtomatskim vključevanjem oziroma izključevanjem električnega agregata iz sistema napajanja z električno energijo so na voljo komandne omare tipa CTI oziroma ATI proizvajalca CATERPILLAR (NI). Preklopi med mrežnim in elektroagregatskim virom se izvajajo s prekinitvijo.Reference