Storitve

Sistemske rešitve

Preverjeno učinkovite sistemske rešitve, za katere poskrbi profesionalna in izkušena ekipa. Zagotavljamo vam celovite sistemske rešitve s področja zanesljivega napajanja z električno energijo.

Projektiranje in razvoj

Izdelava študij, izdelava projektne in tehnične dokumentacije, vodenje del in strokovni nadzor pri gradnji objektov, meritve in preskušanje, šolanje, razvoj naprav in nadzornih sistemov po posebnih zahtevah.

Proizvodnja in montaža

Proizvodnja stikalnih blokov, pretvorniških naprav, komandnih omar, diesel električnih agregatov, drugih elektromehanskih elementov sistemov rezervnega napajanja, naprav za krmiljenje in nadzor napajalnih sistemov.

Poprodajna podpora in servis

Poleg prodaje vam na enem mestu zagotavljamo tudi vzdrževalne in servisne posege na napajalnih sistemih in napravah. Naša strokovnost in izkušenost vam omogočata cenovno optimalno vzdrževanje.

Izposoja opreme

Redno servisirana nova oprema vam zagotavlja visoko zanesljivost delovanja, poleg tega pa vam priskoči na pomoč tudi naše tehnično usposobljeno osebje za izvedbo priključitve in morebitno intervencijo.